Hatakan Sukuseura

Perustettu 1985

Retki Enson ja Jääsken kautta Antreaan ja Viipuriin 25.5.-27.5.2017

Ihantala.

Retkemme Enson ja Jääsken kautta Antreaan ja Viipuriin onnistui jälleen hyvin. Veimme ensin kukkatervehdyksemme Jääsken kirkon raunioille ja tapasimme siellä sovitusti myös ystävämme Sergein. Laskimme kukat myös Antrean kirkon raunioille sekä Antrean Sankarimuistomerkille ja Ihantalan taistelujen muistomerkille. Yöksi menimme Viipuriin.
Perjantain vietimme sukumme juurilla Antrean Liikolassa, missä ystävämme Juri oli Tanjan ja parin apumiehen kanssa järjestänyt meille varsinaiset ”kostit” (olivat vieneet Riisrantaan pöydän, joka notkui ruokaa ja juomaa). Paluumatkalla paistoimme makkarat Kaijärven rannassa ja moni kävi myös uimassa. Liikolasta suuntasimme vielä Sokkalaan, jossa tutustuimme Sokanlinnan luoliin ja onkaloihin. Illalla kävimme ruokailemassa Espilässä.
Lauantaina tutustuimme jälleen Viipuriin ja teimme hieman ostoksia paikallisissa kauppapaikoissa (mm. Kauppahallissa ja Kauppakeskus Karusellissä). Kotimatkan teimme Nuijamaan kautta Saimaan kanavan rantoja seuraten. (Harri H.)

Juri, Harri ja Tanja Riisrannassa.

Ketunleipiä Riisrannan talon raunioilla.

Hatakan Sukuseura © 2014           Sukuseura facebookissa