Hatakan Sukuseura

Perustettu 1985

Matka Kirvuun 26.-27.5.2018

Hei,

nyt on tarjolla erinomainen tilaisuus lähteä Hatakan sukuseuran järjestämälle matkalle Kirvuun 26.-27.5.2018 (lauantai-sunnuntai). Nyt joukolla mukaan iloisessa seurassa tutustumaan kahden päivän ajan sukumme entisille kotipaikoille mm. Vallittula, Ylikuunu ja mahdollisesti muihinkin kyliin tarvittaessa (erillisillä taksikyydeillä). Yövymme ja ruokailemme Rätykylän leirikeskuksessa. Leirikeskuksessa on asialliset, siistit ja toimivat tilat, joita käytimme viime Kirvun matkalla ja oikein hyväksi havaitsimme.

Alustava matkaohjelma:

Lauantai 26.5.2018 lähtö n. klo 7.00 Orimattilan torilta Lahden kautta Imatralle ja Enson sekä Antrean kautta Kirvuun.  Vierailukohteita matkallamme Antrea, Kirvu, Vallittula ja mahdollisesti Jääski. Yöpyminen Rätykylän leirikeskuksessa, jossa päivällinen, yhteistä ohjelmaa ja majoittuminen. Mahdollisuus myös saunomiseen.  Sunnuntaina 27.5. klo 8.00 aamiainen ja vierailuja kotikylissä tai rentotumista leirikeskuksesssa. N. klo 13.30 lounas Rätykylän leirikeskuksessa ja kotimatka alkaa. Paluu Antrean ja Enson ja Imatran kautta takaisin niin, että Lahdessa n. klo 21.30 ja Orimattilassa n. klo 22.00.

Matkanjohtajina toimivat Pekka Meronen ja Heidi Kari.

Matkan alustava hinta:

• Hatakan sukuseuran jäseniltä 200 €, ei- jäseniltä 225 € (sukuseuran jäsenen matkalle osallistuville alle 18 v. lapsille hinta myös 200 €)
  • Matkan hinta sisältää bussikuljetuksen, viisumin, rajavyöhykemaksun sekä Rätykylän majoituksen (petivaatteineen) ja ruokailut (päivällinen, aamiainen ja lounas)

(Matkan hinta riippuu osallistujien määrästä)

Lisätietoja Pekalta tai Heidiltä ja sitovat ilmoittautumiset  23.2.2018 mennessä sähköpostilla tai puhelimitse:

meronenpekka@gmail.com               heidi.kari@icloud.com

p. 0400-424612                             050-3388992

Huomioi että passin tulee olla voimassa vähintään 6 kuukautta matkan jälkeen ja sen tulee olla ehjä.

Välitä tätä viestiä lähipiirillesi, jotta saisimme tiedon mahdollisimman monelle ja mukaan matkaan.

Lähetämme ilmoittautuneille lisätietoja, maksuohjeet ja viisumilomakkeet täytettäväksi helmikuun alussa.

Hatakan Sukuseura © 2014           Sukuseura facebookissa