Hatakan Sukuseura

Perustettu 1985

Sääntömääräinen sukukokous Riihimäellä 22.9.2018

Sukuseuramme sääntömääräinen sukukokous pidettiin Riihimäellä lauantaina 22.9.2018. Paikalla oli n. 40 sukuseuramme jäsentä sekä muutamia ystäviämme. Tilaisuus alkoi Matti Ahtiaisen mainiolla lauluesityksellä, jota hän säesti haitarilla.

Kokouksen avasi sukuseuramme puheenjohtaja Heli Hatakka-Idman, joka nyt luopui tehtävästään. Kiitos Helille!

Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Matti Ahtiainen ja sihteeriksi Pirjo Komi-Tarkkala. Vuosien 2015-2017 tilinpäätökset hyväksyttiin ja samoin toimintasuunnitelma sekä talousarvio vuosille 2019-2021. Kokouksessa valittiin myös uusi Sukuneuvosto seuraavaan sukukokoukseen 2020 asti, jolloin pidetään 35-vuotisjuhlakokous.

Uusi Sukuneuvosto 22.9.2018 alkaen:

Puheenjohtaja Pekka Meronen (Kirvu)
Varapuheenjohtaja Harri E. Hatakka (Antrea)

Muut varsinaiset jäsenet / varajäsenet:
Kalervo Hatakka (Antrea) / Marita Lindqvist (Antrea)
Reijo Hatakka (Metsäpirtti) / Aki Hutri (Antrea)
Heidi Kari (Kirvu) / Pirjo Komi-Tarkkala (Kirvu)
Merja Lehtonen (Jääski) / Hemmo Suikki (Jääski)
Harri Meronen (Kirvu) / Jouko Meronen (Kirvu)
Kata Skutnabb (Antrea) / Lasse Hutri (Antrea)

Toiminnantarkastajiksi vv. 2018-2019 valittiin Minna Husu ja Matti Ahtiainen (Antrea), varatoiminnantarkastajiksi Kaija ja Jorma Hatakka (Kirvu/Orimattila).

Sukuneuvoston varsinaiset jäsenet valitsevat keskuudestaan sihteerin ja taloudenhoitajan. Onnea kaikille valituille!

Kokouksen päätteeksi professori Juha Kere piti mainion ja selkeäsanaisen esitelmän aiheesta ”Suomalaisten verijuuret ja sukulaisuudet”. Esitelmä aikaansai suurta mielenkiintoa ja vilkasta keskustelua.
Kiitos Juhalle!

Aiempien vuosien tapaan Sukuseura laski kukat Riihimäen Sankarihaudalle ja Karjalaan jääneiden vainajien muistopatsaalle sekä paikallisten perustajajäseniemme Saima Hutrin ja Erkki Hatakan haudoille (Riihimäellä ja Lopella).

Hatakan Sukuseura © 2014           Sukuseura facebookissa