Retki Antreaan ja Viipuriin 7.6.-9.6.2019

Lähtö Lopelta pe 7.6.2019 n. klo 5:00, reitti Riihimäen, Lahden, Kouvolan, Lappeenrannan, Imatran ja Enson sekä Jääsken kautta Antreaan ja edelleen Viipuriin. Majoittuminen jälleen Norh Crown -hotelliin Patterimäen kupeessa ja tutustumista kaupunkiin. 
Lauantaina 8.6.2019 lähtö Antrean Liikolaan ja kirkonkylään, missä vietämme koko päivän (ruokailu omin eväin).
Sunnuntaina 9.6.2019 lähtö aamulla varhain taas Viipurista kohti Antrean kirkon raunioita, jonne myös Antrean ja Vuoksenrannan pitäjäseurojen retkeläiset saapuvat klo 10 laskemaan seppeleensä. Iltapäivällä kierrämme Antrean ja Jääsken kirkonkylissä ja mahdollisuus käydä Antrean sekä Enson kaupoissa.
Kotimatka samaa reittiä kuin tullessa.

 
Tiedustelut ja ilmoittautumiset:

Harri Hatakka sähköposti harri.hatakka@gmail.com                                                                                           (puh. 050-3261218 vain iltaisin)

Sitovat ilmoittautumiset 15.3.2019 mennessä.