Retki Antreaan ja Viipuriin 26.-28.6.2020 PERUTTU

Tänään 22.4.2020 olemme päättäneet perua suunnittelemamme matkan Jääskeen, Antreaan ja Viipuriin. Vallitseva korona-pandemia meillä sekä Venäjällä pitää valtakunnan rajat kiinni toistaiseksi ja lisäksi hallitus on nyt antanut ilmoituksen, että kaikki yleisötapahtumat on peruttu 31.7. asti, mikä pitkälti antaa ymmärtää että voimassa oleva yli 10 henkilön kokoontumiskielto tullee olemaan kesäkuussakin edelleen voimassa. Lisäksi osa retkelle ilmoittautuneista kuuluu ikänsä ja/tai sairautensa vuoksi nk. riskiryhmään, enkä itse usko että monellakaan olisi tartuntavaaran vuoksi edes halukkuutta lähteä nyt reissuun.

Yritämme toteuttaa suunnitellun retken kevätkesällä 2021.
Pysytään terveinä ja katsotaan luottavaisesti tulevaisuuteen!

Sukuseuran kesän 2020 kotiseuturetki Antrean Liikolaan. Matkalla poikkeamme mm. Jääsken ja Antrean kirkonkylissä sekä Ihantalan taistelujen muistokivellä. Yöpyminen Viipurissa, missä myös mahdollisuus tutustua nähtävyyksiin ja tehdä ostoksia. Ilmoittautumisen yhteydessä voit esittää erikoistoiveita retkikohteista (sekä kertoa mahdollisista ruokarajoitteista). Retken aikana liikutaan melko paljon sekä luonnossa että kaupungissa, mikä on hyvä huomioida!

Ilmoittautumiset 1.3.2020 mennessä: harri.hatakka@gmail.com

Matkan lopullinen hinta selviää, kun retkeläisten määrä ja sitä kautta tarvittavan auton koko ovat selvillä. Samalla selviää myös matkareitti. Retken hinta on 15 € edullisempi sukuseuran jäsenille!
Ilmoittautuminen on sitova, kun ennakkomaksu 50 € on suoritettu maaliskuussa erikseen ilmoitettavalle tilille.
Matkaan osallistuvat hankkivat itse erikseen sähköisen e-viisumin (mikäli käytössään ei ole nk. jatkuvaa viisumia).