Retki Antreaan ja Viipuriin 26.-28.6.2020

Sukuseuran kesän 2020 kotiseuturetki Antrean Liikolaan. Matkalla poikkeamme mm. Jääsken ja Antrean kirkonkylissä sekä Ihantalan taistelujen muistokivellä. Yöpyminen Viipurissa, missä myös mahdollisuus tutustua nähtävyyksiin ja tehdä ostoksia. Ilmoittautumisen yhteydessä voit esittää erikoistoiveita retkikohteista (sekä kertoa mahdollisista ruokarajoitteista). Retken aikana liikutaan melko paljon sekä luonnossa että kaupungissa, mikä on hyvä huomioida!

Ilmoittautumiset 1.3.2020 mennessä: harri.hatakka@gmail.com

Matkan lopullinen hinta selviää, kun retkeläisten määrä ja sitä kautta tarvittavan auton koko ovat selvillä. Samalla selviää myös matkareitti. Retken hinta on 15 € edullisempi sukuseuran jäsenille!
Ilmoittautuminen on sitova, kun ennakkomaksu 50 € on suoritettu maaliskuussa erikseen ilmoitettavalle tilille.
Matkaan osallistuvat hankkivat itse erikseen sähköisen e-viisumin (mikäli käytössään ei ole nk. jatkuvaa viisumia).